fbpx

Ce este 360 Video booth?

Cabina Video 360 sau Videobooth 360 este atractia evenimentului tau.

Cabina Video 360

Acesta este cunoscuta sub diverse denumiri, precum: Cabina Video 360, Video booth 360, 360 Video booth sau 360 selfie Videobooth. Oricare ar fi denumirea 360 Video booth este un conceput nou de diverstiment pentru participantii unui eveniment. Video booth 360 este o platforma unde invitatii se urca, iar o camera video se invarte in jurul acestora, rezultatul fiind un clip video 360°. Acest video este trimis fiecarui participant in parte, numai bun de pus pe story.

De ce ai alege o Cabina Video 360 pentru evenimentul tau?

360 videobooth sau videobooth 360 este cea mai noua aparatura in materie de distractie la evenimente

360 Video booth

Cu totii ne dorim amintiri de la evenimentele noastre de suflet, fie ca vorbim de un eveniment privat, fie ca vorbim de un festival. Cei mai multi participanti isi doresc o amintire digitala, sa o aiba mereu la un clic distanta, usor de distribuit catre retele de socializare, prieteni sau familie. Rezultatul Cabinei Video 360 este cu adevarat spectaculos. Surprinde fiecare moment de bucurie al invitatilor, pot urca pana la 5 persoane simultan, iar videoclipul poate fi de tip portait (vertical) sau landscape (orizontal). Videoclipurile vor fi la rezolutie 4K, se pot personaliza cu logo-uri sau o melodie de fundal. Toti participantii vor beneficia de accesorii amuzante pentru a face si mai memorabila experienta.

Cel mai bine ar fi sa vezi cateva videoclipuri 360

De ce sa lucrezi cu cabina noastra video 360?

Cabina Video 360 la un eveniment corporate

Video booth 360

Suntem prezenti cu cabina video 360 de la inceputul anului 2020 si am acumulat o vasta experienta in cadrul evenimentelor. Am participat la zeci de petreceri private (nunti, botezuri, onomastice), doua editii de Electric Castle, Summerwell, Fall In Love, Gaia sau diMANSIONS Fun Garden. Ne bucuram de increderea agentiilor de publicitate si a partenerilor nostri, printre care CCIR, Mercedes EQ, Unilever, BAT, SAB, Tudor Tailor, GameWorld, Funky Lounge sau Quadra Casa, si de colaborari cu persoane publice precum Oana Radu sau Bassam Dabbas.

Intrebari frecvente

Individual Therapy

Cum stiu cate ore sa inchiriez o cabina video 360?

Mergand cu cabina video 360 la multe tipuri de evenimente, ne puteti contacta, iar noi o sa va oferim o consultanta gratuita in functie de specificul evenimentului si de numarul invitatilor.

Cat dureaza realizarea unui videoclip?

Filmarea si procesarea clipurilor video dureaza aproximativ 30 de secunde.

Pentru ce tipuri de evenimente se potriveste cabina video 360?

Cabina video 360 este foarte versatila si ne-am integrat intr-o multime de contexte: Nunta, botez, majorat, zi de nastere, festival, lansare de produse, petrecere corporate, concerte, activari pentru branduri.

Cum primim clipurile video?

Fiecare participant primeste clipul video printr-o adresa de email sau prin intermediul unui cod QR. Organizatorii vor primi un link de descarcare cu toate clipurile video.

Couples & Group Therapy

De ce spatiu am nevoie pentru montarea cabinei video 360?

Spatiul ideal pentru functionarea cabinei video 360 este de 9 m2.

Cat costa sa inchiriez cabina video 360?

Costul difera in functie de specificul evenimentului, durata acestuia, distanta, numarul de oameni necesari, insa media este de 80 euro/ 400 lei pe ora.

Este nevoie de avans?

Da, este nevoie de un avans de 30% pentru rezervarea serviciilor noastre.

Va deplasati in toata tara?

Da, ne deplasam in toata tara cu serviciile noastre.