fbpx

Alegerea furnizorilor pentru evenientul tau este foarte importanta, in special un furnizor ce-ti creeaza amintiri pentru o viata.

Iti voi da cateva sfaturi pentru alegerea unui furnizor ce ofera 360 video booth.

1. Prima regula si cea mai importanta, indiferent de serviciul pe care vrei sa-l contractezi, cere factura si contract pentru serviciile prestate. In contract trebuie sa scrie numele firmei. Poti cauta pe www.listafirme.ro. daca acea firma exista sau daca este in faliment. Nu vrei sa platesti un avans unei firme care nu are nimic de pierdut.

2. Trebuie sa indeplineasca cateva specificatii tehnice: Platforma sa fie pentru minimum 5-6 persoane pentru grupurile de prieteni, camera de la GoPro Hero 10 in sus, stalpi de delimitare pentru siguranta, o procesare rapida a clipurilor (15-20 secunde).

3.  Cereti inainte cateva clipuri cu specificatiile dumneavoastra: logo-ul, melodia, durata clipului, efectele dorite etc. E important sa stabiliti inainte aceste detalii pentru a nu avea vreo surpriza dupa eveniment cand va uitati la clipuri.

4. Portofoliul. Toti am fost la un moment dat la inceput, insa nu vrei ca la cel mai important moment din viata ta sa chemi un incepator. Poate vrei sa ai nunta visurilor, poate organizezi un corporate party pentru managerii tai. Cu cat evenimentul este mai important, cu atat cereti mai multe referinte legate de portofoliu.

5. Chimia. Poate suna subiectiv, insa chiar daca furnizorul indeplineste tot ce am scris mai sus, daca simti ca nu sunteti pe aceeasi lungime de unda, mai bine renunti. Nimanui nu-i place sa lucreze cu oameni mai putin placuti. Piata este mare. Continua cautarea si sigur vei gasi pe cineva pe placul tau.