fbpx

Artificii si Fum Greu

Ce sunt artificiile de interior?

Artificii de Interior

Acestea sunt artificii cu flacara rece care produc flacari, dar nu emit caldura. Acestea sunt realizate prin utilizarea unor substante chimice speciale care produc flacari atunci cand sunt amestecate si aprinse, dar care nu emit caldura suficienta pentru a aprinde alte obiecte sau pentru a face rau oamenilor. Acestea sunt utilizate adesea in spectacolele de artificii pentru a crea efecte vizuale interesante fara riscul de a produce incendii sau arsuri.

Ce este fumul greu cu gheata carbonica?

Fumul greu cu gheata carbonica

Acesta ofera un efect de ceata pentru a crea o atmosfera speciala in timpul dansului mirilor, aducerea tortului sau un moment special din cadrul evenimentului. Masina functioneaza prin pulverizarea ghetii carbonice intr-o solutie de apa, ceea ce creeaza un abur rece care se transforma in fum atunci cand intra in contact cu aerul cald. Cel mai mare avantaj il reprezinta faptul ca nu este deloc nociv sau toxic.

De ce ai vrea artificii sau fum greu la evenimentul tau?

Noi iti vom da 4 motive:

1. Efecte vizuale impresionante: Gheata carbonica si artificiile de interior pot crea efecte vizuale impresionante care pot adauga un plus de emotie evenimentului tau.

2. Atmosfera speciala: Aceste efecte pot crea o atmosfera de poveste si pot face ca evenimentul tau sa fie mai memorabil pentru tine si pentru invitati.

3. Optiuni de personalizare:  Poti controla cantitatea de fum produsa de masina cu gheata carbonica si poti alege numarul de artificii de tip vulcan.

4. Usor de utilizat: Masinile cu gheata carbonica si artificiile de interior sunt usor de utilizat si de adaugat la orice tip de eveniment.

De ce sa lucrezi cu echipa noastra?

Tale Events

Folosim tehnici si aparatura de ultima generatie. Creem atmosfere de basm prin prisma masinilor cu gheata carbonica si ne folosim de artificii pentru a amplifica emotia punctului culminant. Am colaborat pentru zeci de evenimente doar in anul 2022.

Intreabari frecvente

Este toxic fumul creat cu gheata carbonica?

Nu este toxic. Acesta este motivul pentru care folosim gheata carbonica. Fumul se va risipi usor dupa ce oprim masinile.

Unde pot fi folosite aceste servicii?

Fiind versatile si usor de folosit, pot fi integrate in multe momente cheie ale evenimentului: dansul mirilor, aducerea tortului, pentru o formatie pe scena pentru orice moment important.

Este periculoasa folosirea artificiilor in interior?

Nu este periculos pentru ca folosim artificii cu flacara rece. Acesta flacara nu degaja caldura, deci nu poate arde oameni sau alte obiecte.

Cat costa aceste servicii?

Costul difera in functie de nevoile dvs. si de numarul de servicii pe care il contractati de la noi. Va incurajam sa solitati o oferta pentru un pret personalizat.