fbpx

Ce este o cabina foto?

Cabina Video 360 sau Videobooth 360 este atractia evenimentului tau.

Photo Booth

Acesta este cunoscuta sub diverse denumiri, precum: Photo Booth, Cabina Foto sau Foto Booth. Oricare ar fi denumirea, cabina foto ramane cea mai accesibila varianta pentru a putea imortaliza amintirile de la evenimentul tau de suflet sub forma de fotografii. Fie ca vorbim de fotografii digitale sau de fotografii printate, ele sunt mereu o decizie buna pentru evenimente.

De ce ai alege un photo booth pentru evenimentul tau?

360 videobooth sau videobooth 360 este cea mai noua aparatura in materie de distractie la evenimente

Cabina Foto

Acesta poate fi usor de instalat si se integreaza usor pentru orice tip de eveniment. Orice nunta, botez, majorat, petrecere privata, lansare de produs, petrecere corporate are nevoie de o cabina foto pentru participanti. Este o metoda accesibila pentru a avea amintiri palpabile sau digitale de la evenimentele importante din viata noastra. Cabina foto poate schimba radical experienta unui eveniment cu ajutorul unui decor deosebit. Va recomand sa va uitati la decorurile noastre din baloane.

Cel mai bine ar fi sa vezi poze de la evenimente

De ce sa lucrezi cu cabina noastra foto?

Cabina Video 360 la un eveniment corporate

Photo Booth

Suntem prezenti cu cabina foto de la inceputul anului 2020 si am acumulat o vasta experienta in cadrul evenimentelor. Am participat la zeci de petreceri private (nunti, botezuri, onomastice), doua editii de Electric Castle, Summerwell, Fall In Love, Gaia sau diMANSIONS Fun Garden. Ne bucuram de increderea agentiilor de publicitate si a partenerilor nostri, printre care CCIR, Mercedes EQ, Unilever, BAT, SAB, Tudor Tailor, GameWorld, Funky Lounge sau Quadra Casa, si de colaborari cu persoane publice precum Oana Radu sau Bassam Dabbas.

Intrebari frecvente

Individual Therapy

Cum stiu cate ore sa inchiriez o cabina foto?

Mergand cu cabina foto la multe tipuri de evenimente, ne puteti contacta, iar noi o sa va oferim o consultanta gratuita in functie de specificul evenimentului si de numarul invitatilor.

Este nevoie de avans?

Da, este nevoie de un avans de 30% pentru rezervarea serviciilor noastre.

Cum primim pozele?

Acestea vor fi printate pe loc pentru fiecare participant sau le putem trimite si in varianta digitala.

Couples & Group Therapy

Cat costa sa inchiriez cabina foto?

Costul difera in functie de specificul evenimentului, durata acestuia, distanta, numarul de oameni necesari si daca contractati mai multe din serviciile noastre.

Pentru ce tipuri de evenimente se potriveste cabina foto?

Photo Booth este foarte versatila si ne-am integrat intr-o multime de contexte: Nunta, botez, majorat, zi de nastere, festival, lansare de produse, petrecere corporate, concerte, activari pentru branduri.

Va deplasati in toata tara?

Da, ne deplasam in toata tara cu serviciile noastre.