fbpx

Un 360 video booth iti poate schimba toata experienta de divertisment a unui eveniment.

Iti vom da cateva motive concrete.

1. Videoclipuri amuzante si inedite: Un video booth 360 iti permite sa faci videoclipuri amuzante si inedite din toate unghiurile, ceea ce poate adauga un plus de distractie la evenimentul tau.
2. Amintiri pentru o viata: Un videoclip 360 poate oferi o perspectiva unica asupra evenimentului tau si poate ajuta invitatii sa-si aminteasca de momentele speciale pentru o viata intreaga
3. Usor de distribuit: Videoclipurile 360 pot fi partajate usor pe retelele sociale si pot fi vizionate de oricine, astfel incat invitatii tai sa poata impartasi amintirile cu prietenii si familia lor.
4. Diverse optiuni de personalizare: Un video booth 360 poate oferi diverse optiuni de personalizare, inclusiv texte/logo-uri, melodii de fundal sau diferite efecte, astfel incat sa poti face ca videoclipurile sa se potriveasca cu tema si stilul evenimentului tau.
5. Optiuni de divertisment pentru invitati: Este un concept nou, iar asta o sa-i surprinda pe invitati. Cu siguranta o sa le faca seara mult mai distractiva fata de aparatura clasica folosita la evenimente.