fbpx

shisha corner

Inchiriere Narghilele

Arome de calitate

Peste 20 de arome disponibile

Narghilele Premium

15 narghilele disponibile

Accesorii incluse

Toate consumabilele sunt incluse

Concept Unic

Shisha Corner

Un nou concept

Bine ai venit la Shisha Corner, locul unde iti oferim nu doar narghilele de cea mai buna calitate pentru inchiriere, ci si un spatiu dedicat si confortabil, special creat pentru a savura placerea fumatului intr-o atmosfera relaxanta si prietenoasa!

Shisha Corner

Stim ca fumatul narghilelei este o traditie indragita si o activitate sociala in care oamenii se pot bucura impreuna, asa ca ne-am propus sa aducem aceasta experienta la tine, indiferent de evenimentul pe care il organizezi. Fie ca e vorba de o petrecere privata, o intalnire de afaceri sau orice alta ocazie speciala, Shisha Corner este alegerea perfecta pentru a adauga o nota exotica si o atmosfera inedita in cadrul evenimentelor tale.

Cu o varietate impresionanta de arome si modele de narghilele, personalizate dupa gusturile si stilurile tale, ne asiguram ca toti invitatii tai vor fi incantati si se vor simti in largul lor in “coltul” nostru de fumat. Si pentru ca stim cat de importanta este siguranta in aceste vremuri, ne asiguram ca toate echipamentele si accesoriile noastre sunt curatate si dezinfectate corespunzator intre utilizari.